HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. LIPNJA Nemojte nagliti

Mjesec će nakon praznog hoda u 9.19 ući u znak Raka što će nam osnažiti želju za još više sigurnosti i pripadnosti.

Najjači aspekt danas imamo između Venere, planete ljubavi i ljepote, koja čini izazovni aspekt s nepredvidljivim Uranom. Ovo je aspekt uzbuđenja i tjeskobe o tome kako smo izgradili ljubav i financijsku sigurnost u svom životu.

Sad možemo vidjeti koje radnje moramo poduzeti da smirimo tu tjeskobu. Nije vrijeme da se djeluje impulzivno jer možemo doživjeti iznenadne, neobične reakcije drugih osoba.

Ako ste započeli nešto vezano uz ljubav  ili novac krajem ožujka, sad se pokazuju prvi problemi. To može biti kriza u ljubavnim vezama ili vašim osobnim financijama. Ovo je inače i aspekt koji govori o financijskom gubitku.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com