HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. LIPNJA Vikend kao stvoren za zabavu

Ovaj vikend imamo Mjesec u znaku Lava što će potaknuti našu kreativnost  i dramatično izražavanje. Imat ćemo potrebu da budemo viđeni, da nas poštuju  i da nas vole! Idealan vikend je za zabave, ljetne festivale i biti u centru događanja.

Dopustimo sebi da budemo maštoviti, da se kreativno izrazimo  i da sjajimo ovaj vikend. Naše unutarnje dijete želi da izađemo i da uživamo.

Ako ste više zatvorena osoba, dobro je da vikend provedete s djecom i da izrazite svoju zahvalnost drugima.

U večernjim satima imamo napeti aspekt Mjeseca i Marsa  što nam može donijeti osjećaj ljutnje ili agresivnosti. Jaka fizička aktivnost  sad nam može pomoći da večer provedemo u zabavi!

Ovo je vrijeme kada se možemo osjećati posebno nadahnuto i puni nade.

Tijekom ove subote nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com