FOTO Pogledajte nove modne trendove za djecu i mlade

Najnovije dječje kolekcije  predstavljene su na Kids Fashion Weekend Showroomu, modno-kreativnom vikendu u u Centru Cvjetni namijenjenog djeci i njihovim roditeljima.

Aktualne kolekcije prikazali su Ontario Kids, MAI by Majda, BOOKEEDO, Startas, Skechers Kids obuća iz ShoeBeDo dućana i Skechers storea i Modna kućica Dizzy, a potpuno oduševljenje publike izazvali su mali manekeni koji su hrabro šetali pistom i pokazali najnovije dječje trendove. 

Kids Fashion Weekend Showroom otvorila je revija Ontario Kids. Osim aktualne kolekcije, posjetitelji su imali priliku premijerno vidjeti i dio nove kolekcije za jesen/zimu. Ontario u svojoj ponudi ima kompletan program odjeće za djecu od rođenja pa sve do 14 godina starosti.

MAI by Majda prikazao je kolekciju haljina za male djevojčice i tinejdžerice. Dizajnerica i osnivačica brenda Majda Postružin svojim kolekcijama pokazuje da pamuk nije nužno materijal koji se koristi u izradi sportske odjeće, već su njene pamučne haljine postale sinonim za udobnost, poslovnost, dnevnu i večernju eleganciju.

BOOKEEDO je maleni modni brand koji osluškuje dječju maštu, te estetikom i funkcijom želi podržavati dječju zaigranu prirodu.  Kvaliteta tkanine i njeno podrijetlo važan je segment koji brand vrednuje i želi promicati, a uz korištenje prirodnih tkanina koristi i tkanine organskog podrijetla GOTS standarda kvalitete i boje tiska.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Startas tenisice popularno zvane Startasice obilježile su živote brojnih generacija, a na reviji se vidjelo da u njima uživaju i djeca različite dobi.

Iz ShoeBeDo i Skechers Store dućana na pistu Kids Fashion Weekend Showrooma došla je Skechers Kids kolekcija. Vedre i vesele boje te zaigran dizajn u potpunosti odgovaraju dječjem karakteru. Posebno oduševljenje izazivaju svjetleće tenisice, a ShoeBeDo je prvi u Europi koji je predstavio novu generaciju Skechers Swipe Lights na kojima se boje mijenjaju prelaskom prsta preko komande. Skechers Swipe Lights tenisice svjetle u crvenoj, plavoj, zelenoj, ljubičastoj, tirkiznoj, neonsko žutoj i bijeloj boji.

Modna kućica Dizzy predstavila je kolekciju koja odiše razigranošću i veseljem.

Foto: Bojan Zibar

...