FOTO Ova je farma proglašena jednom od najboljih organskih gastro destinacija na svijetu

Među najbolje lokacije na kojima se može probati zdrava, organska hrana, po rezultatima istraživanja stranice Booking.com u koje je bilo uključeno više od 1,5 milijuna smještajnih objekata diljem svijeta je i Burnside Organic Farm.

Sasvim drukčiji odmor može se doživjeti na seoskoj farmi u Perthu, u Australiji gdje se može živjeti na “organski” način, hraniti se organskom hranom koju gosti mogu sami saditi i brati.

Smještaj na farmama odličan je način za doživjeti život na selu bilo da se radi o smještaju u nekom od rustičnih apartmana ili u luksuznoj drvenoj kući za odmor. Posjetitelji Pertha preporučuju ovaj kraj zbog predivne prirode, mogućnosti za odmor od svakodnevice i opuštanje na predivnim plažama. Prošle godine ovaj kraj su najviše posjećivali Britanci, Malezijci i putnici iz Singapura koji su za smještaj najčešće birali hotele, apart-hotele i hostele.

Na farmi Burnside Organic, jednoj od najboljih destinacija za ljubitelje organske hrane, nalaze se vinograd, vinarija, voćnjak avokada i veliki vrt s povrćem. Posjetitelji farme mogu odsjesti u samoodrživim bungalovima koji gledaju na farmu. Mogu hraniti domaće životinje, kokice, praščiće i guske, te brati svježe povrće, voće i bilje iz vrtova. Svi bungalovi opremljeni su solarnim pločama i nalaze se nedaleko zanimljivih lokacija poput centra grada Margaret River i atraktivnih lokacija za surfanje.

Besplatan wi-fi internet dostupan je samo u glavnom uredu, a bungalovi su opremljeni TV-om, DVD playerom, kuhinjom i kuhinjskim pomagalima, te mašinom za pranje rublja.

Naravno, i u nas ima agroturizma, tako da ne morate “potegnuti” skroz do Pertha, no ova vam farma možda da i neku ideju i poticaj na novi posao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.