DIVLJI DEČKI NA ŠALATI Duran Duran publici u Zagrebu obećao najdužu set listu u ovoj godini

Zagrebački koncert grupe Duran Duran 29. kolovoza na Šalati jedinstven je nastup ove grupe ne samo u hrvatskim nego i u europskim okvirima.

Bit će to posebna večer u kojoj će nastupiti sami, bez predgrupa i s najdužim setom odsviranim u 2017. godini. Set lista benda najviše će se naslanjati na bezvremenske klasike poput “Wild Boys”, “A View To A Kill”, “Come Undone”, “Is There Something I Should Know?”, “Notorious”, “Ordinary World”, “Hungy Like The Wolf”, “Girls On Film”, “Save A Prayer”, “(Reach Up For The) Sunrise” i megahit “Rio”, kojim obično završavaju program.

Aktualan studijski album “Paper Gods” kojeg je bend objavio 2015. godine svoje vrijeme na pozornici dobiva kroz zapažene singlove “Pressure Off”, “Last Night In The City” i naslovnu pjesmu izdanja.

Duranovci su nedavno proslavili 35 godina od epohalnog drugog studijskog albuma “Rio”, koji je svrstan na treće mjesto najvećih britanskih albuma svih vremena po slušateljima BBC-ja te uvršten na popis “1001 Albums You Must Hear Before You Die”. Tu ploču grupa s pravom smatra vrhuncem svoje kreativnosti. Potvrdila je veliki potencijal prvijenca, ustoličila ih kao globalne predvodnike pop zvuka koji su dio svog imidža gradili na vizualno superiornim videospotovima i suradnji s brojnim dizajnerskim imenima. Maestralan trojac singlova “Rio”, “Hungry Like The Wolf” i “Save A Prayer” iz autorske tvornice Simona Le Bona, Johna Taylora, Nicka Rhodesa i Rogera Taylora i danas čine okosnicu koncertnih set lista.

U ponudi se nalaze ulaznice za parter i tribinu sjedenje te izuzetno malen broj ulaznica za Fan pit, dok su VIP tribine već rasprodane.

Ulaznice za parter stajanje prodaju se po cijeni od 230 kuna, tribine sjedenje 260 kuna, Fan pit stajanje 270 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar,  Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.