HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 21. LIPNJA Vrijeme je za odluke o emotivnim odnosima

Oko podneva Sunce će napustiti znak Blizanca i ući u intuitivnog i osjetljivog Raka. Svi znamo da su Rakovi jako osjetljive osobe, ali mislim da često tu njihovu osjetljivost znamo povezati i s njihovom slabošću.  To je pogrešno, jer je Rak jako moćan znak, kardinalan je i jedan od četiri pokretača horoskopa (ostali su Ovan, Vaga i Jarac). Zato treba upamtiti da znak Rak može puno podnijeti, ali nemojte se iznenaditi kad vam i uzvrati.

Današnji izazovni aspekt Marsa i Venere će nam donijeti  strast, neodoljivu tjelesnu privlačnost, ali s druge strane ova strast se može i ispoljiti kao ljubomora. Venera i Mars su započeli svoj ciklus 5. listopada 2017., a ova današnja opozicija govori da smo na pola tog ciklusa. Vrijeme je da se donesu neke odluke vezane uz emotivne odnose.

Današnje impulzivne odluke utjecat će na naše financije i emotivne odnose. Pripazimo da ne izazivamo probleme kako bismo ispunili potrebu za uzbuđenjem.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com