HOROSKOP ZA NEDJELJU, 24. LIPNJA Red opuštanja, red promišljanja

Nedjelja će biti daleko najlakši dan ovaj vikend. Idealan dan za opuštanje, odmaranje i da ne radimo planove niti očekujemo velike promjene.

Iako, dok je Mjesec u znaku Škorpiona, opuštanje teško da će biti lagano, jer ovaj Mjesec sad od nas traži da se bavimo našim dubokim problemima.

Znamo da smo mi stvaratelji naše vlastite sreće, ali pitanje koje će ovaj Mjesec postaviti je jesu li naše vrijednosti u skladu s našim pravim smjerom? Prije nego što krenemo prema nepoznatim odredištima, danas bi bilo dobro napraviti samoprovjeru.

Sad ispod površine možemo doživjeti transformaciju i ozdravljenje. Bavimo se sobom.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 24. lipnja u 15.59 do ponedjeljka, 25. lipnja u 6.29. Kad imamo prazan hod Mjeseca to je neutralno vrijeme, to nije ni dobro ni loše. To vrijeme praznog hoda sugerira da sve što se tada događa neće imati značajni utjecaj u našoj budućnosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com