ASTROLOŠKA PROGNOZA OD 7. DO 13. KOLOVOZA Evo nama retrogradnog Merkura…

Ponedjeljak, 7. kolovoza

Danas je pun Mjesec u Vodenjaku. Vrhunac će biti 20.12 sati na 15. stupnju znaka Vodenjaka, a to je ujedno i Mjesečeva eklipsa. Eklipse često ukazuju da se stvari moraju dovesti u red – postignuće, finalizacija i vrhunac. Ovdje je naglasak na našim težnjama, na originalnim projektima, slobodi, prijateljima, skupovima, internetu, astrologiji, dobrotvornim organizacijama. Znači, sve bi to sada trebalo biti veliko. Pomrčine uglavnom donose završetak događaja od prije nekih mjesec dana. Ono što smo tada započeli danas bi trebali završiti. Utjecaj imaju par dana prije i poslije egzaktne pomrčine. Sjetimo se što smo započeli oko 10. srpnja jer to bi sada moglo doći do finalizacije. Budući je ovaj pun Mjesec usklađen s Jupiterom, onda će pozitivan učinak donijeti u poslovnim partnerstvima, s kvalitetnim klijentima, u dobrim savjetovanjima. Također, ovo može biti i dobar agent, odvjetnik ili neki drugi ključni igrač.

Utorak, 8. kolovoza

Mjesec će još biti u znaku Vodenjaka kojim vlada planet Uran, tako da će i ovo biti zanimljiv, spontan i uzbudljiv dan. Dobro je pripremiti neke temelje koji su spomenuti uz Mjesečevu eklipsu, da bi na tim područjima porješavali probleme.

Srijeda, 9. kolovoza

Dan je rezerviran za romantiku, maštu, sanjarenje, iscjeljivanje i duhovnost jer je Mjesec u znaku Riba. Dobro je također obavljati poslove vezane uz dom, obitelj, roditelje, poslove s nekretninama. Također, dobar je dan za sastanke, razgovore, prodaju, pisanje, ponude ili odluke koje uključuju rad, zdravlje, pomaganje i sve što je povezano sa životinjama. Inkonjunkcija Sunca i Plutona može donijeti prilagođavanje vezano uz karijeru i ciljeve.

Četvrtak, 10. kolovoza

Ovo je moćan dan i ima tri jake konfiguracije. Prva je Merkur u sekstilu s Venerom što je dobar aspekt za razgovore, vijesti, sastanke ili druge komunikacije koje uključuju papirologiju, zdravlje, kućne ljubimce. Sad se treba baviti i s nekretninama, renoviranjem stana ili seljenjem. Druga konfiguracija je Mars u inkonjunkciji s Neptunom i taj će aspekt potaknuti sve što je vezano uz ljubavnike, zabavu, djecu. Ovdje Mars može izazvati strast ili ljutnju. Treća konfiguracija je Sunce u sekstilu s Jupiterom i ovo je jedan od boljih aspekta za posao. Rad s klijentima, agentima, odvjetnicima ili ulazak u partnerstvo bit će uspješni.

Petak, 11. kolovoza

Dan nam donosi neko prilagođavanje u odnosu na posao, zdravlje, kućne ljubimce, papirologiju. Venera i Neptun danas rade lijepi trigon pa bi ostatak dana i večeri trebao biti nadahnut romantikom, umjetnošću ili duhovnošću.

Subota,12. kolovoza

Merkur je stacionaran i krenut će retrogradno s 11. stupnja Djevice. U Djevici će biti do 31. kolovoza i onda se vraća u znak Lava do 5. rujna. Sad nam u prvi plan dolazi posao, radno vrijeme, zdravlje, kućni ljubimci, papirologija, suradnici, naši djelatnici, organizacija i čišćenje. Tu mogu nastati trenutna usporavanja pa se na tim područjima moramo vratiti natrag i vidjeti gdje smo pogriješili ili gdje smo propustili prilike. Dogodit će se da nam se prošlost vraća putem ljudi, projekata, ideja, problema ili prilika. Isto tako možemo očekivati kvarove, popravke u područjima kojima vlada znak Djevice. Zato si uzmimo vremena i u ovom retrogradnom razdoblju provjerimo činjenice i brojke, pregledajmo i preradimo sve što se tiče papirologije. Odgodimo bilo kakve veće odluke do kraja retrogradnosti Merkura, odnosno do 5. rujna.

Nedjelja, 13. kolovoza

Sunce je u skladnom aspektu sa Saturnom što znači da ćemo se više osobno i fizički baviti ljubavnikom ili ljubavnicama, djecom, kreativnim projektima, a također sve pravne, obrazovne, medijske i marketinške akcije imat će uspješan završetak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.