U Vilaniji otvoren obiteljski hotel Natura, no tu planovima nije kraj

Obitelj Milošević iz Vilanije prošlog je tjedna otvorila hotel Natura, koji je smješten u unutrašnjosti Umaga, tako da će posebno biti zanimljiv gostima koji traže mir, prirodno okruženje, čist zrak i udaljenost od gužve i buke.

Jedan od ciljeva vlasnika hotela je i promocija tog kraja, pa su mnoge sobe ukrašene slikama gradova i općina s Umaga, Buja, Grožnjana itd.

Vlasnik obiteljskog hotela Dario Milošević napomenuo je da je ideja o otvaranju hotela prisutna već duži niz godina.

– Tako smo odlučili da prvobitne apartmane objedinimo i pretvorimo u hotel, u čemu smo uspjeli. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ostvarivanju ovog projekta, od projektanta do izvođača radova, posebno Arsenu Brečeviću za dizajnerski dio unutrašnjosti, Alenu Rovčaninu kao glavnom izvođaču radova, bilo je tu podizvođača, pa poduzeće Aktiva koje je opremilo namještajem i drugi. Treba spomenuti i Hrvatsku poštansku banku – Poslovnica Pula koja je brzo djelovala i brzo nam odobrila sredstva za završne radove na hotelu. Sada mi preuzimamo posao, sve što smo planirali treba pokušati ostvariti, dodao je Dario Milošević.

Direktor obiteljskog hotela Natura Diego Milošević se zahvalio svima koji su na bilo koji način sudjelovali i pomogli oko realizacije ovog projekta.

– Mi smo već primili prve goste prije sedam dana i bili smo puni, što nam je svakako ohrabrenje. Nadamo se da ćemo imati gostiju i dalje dovoljno, zadovoljni smo prvim pokazateljima. Samo smo na internetskim stranicama Bookinga i nekim manjim, ali vidi se zanimanje gostiju. Našim gostima nudimo sir iz vlastite proizvodnje, isto tako naš med, to je sve dio naše priče. Gostima nudimo doživljaj, od doručka na dalje, planiramo graditi  i malu pivovaru, pa malu farmu u obližnjoj šumi za goste i njihovu djecu… To planiramo, nadamo se da ćemo uspjeti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.