HOROSKOP ZA SRIJEDU, 27. LIPNJA Aspekt Sunca i Saturna obilježit će ovaj dan

Srijeda donosi izrazito tešku atmosferu zbog aspekta Sunca i Saturna. Ovo je dan da druge ljude i situacije uzmemo za ozbiljno. Vrijeme je da preuzmemo odgovornost gdje god se nađemo i pogledamo realno na stvarnost. Krajem prosinca 2017. godine Sunce i Saturn su krenuli u svoj ciklus. Razmislite o tome što je počelo u to vrijeme, jer sad imate mogućnosti vidjeti načine prilagodbe.

Budući je Saturn i dalje retrogradan ovo je vrijeme usporavanja i restrukturiranja nekog dijela našeg života. Osjećaj sumnje, pesimizma ili krivnje mogu potkopati naše povjerenje dok ne izvršimo ispravke. Blokiranost, susreti s preprekama za napredak su mogući pod ovim utjecajem.

Ovo nije dan za druženje.

Prazan hod Mjeseca imamo do 17.52 nakon čega će Mjesec ući u znak Jarca. Mjesec će se tijekom večeri pridružiti Saturnu što nam donosi vrijeme da radimo na svojim ciljevima i ambicijama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com