HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. LIPNJA Aspekt Merkura i Urana obilježit će zadnji dan ovog mjeseca

Današnji aspekt Merkura i Urana obilježit će ovaj zadnji dan u lipnju i donijeti nam vrlo iznenađujuće vijesti, ali i novi smjer misli i razmišljanja. Trenutno možemo biti vrlo uvjerljivi i možemo utjecati vrlo lako na druge.

Inovativno planiranje, snažna uvjerenja u ono što želimo postići i spremnost da stavimo svu energiju u ono što želimo postići, ali i ostavimo prošlost iza sebe kako bismo krenuli na novu stazu je trenutno sve što trebamo. Određena i jasna namjera na kraju se isplati.

Ako ste rođeni oko 22. siječnja, 7. ožujka, 22. travnja, 7. lipnja, 24. srpnja, 9. rujna, 25. listopada i 9. prosinca, imat ćete iznenadne sretne događaje danas i vrlo povoljne izglede.

Mjesec je u jutarnjim satima ušetao u znak Vodenjaka i narednih dva dana će nam donijeti dobro raspoloženje i potrebu za druženjem.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com