HOROSKOP ZA NEDJELJU, 1. SRPNJA Pred nama je jedan nimalo lak mjesec

Ovu nedjelju će dominirati Mjesec u znaku Vodenjaka jer nemamo većih aspekta između ostalih planeta. S Mjesecom u Vodenjaku mi možemo imati potrebu da se oslobodimo ljudi  ili situacija koje nas ograničavaju. Dobro je da se družimo sa svojim prijateljima i poznanicima s kojima imamo slične interese.

S retrogradnim Marsom u Vodenjaku koji je počeo 26. lipnja i retrogradnim Merkurom koji će biti od 26. srpnja u Lavu možemo reći da će ovo biti mjesec frustrirajuće energije, tvrdoglavosti, impulzivnosti i ljutnje. Stvari će postati još napetije zbog dvije pomrčine koje imamo ovaj mjesec i to djelomičnu pomrčinu Sunca koja će biti 13. srpnja i pomrčinu Mjeseca 27. srpnja. Općenito govoreći ovo će biti snažan, dramatičan i nikako jednostavan mjesec.

Tijekom ove nedjelje nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com