HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 2. SRPNJA Prazan hod Mjeseca obilježit će početak tjedna

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.55 do 19.30.

Ide još jedan dan s cjelodnevnim praznim hodom Mjeseca i ništa se veliko ne događa na nebu osim Mjeseca koji će u večernjim satima ući u znak Riba.

U naredna dva dana koliko će Mjesec boraviti u znaku Riba donijet će nam romantiku, nježnost i suosjećanje. Bez obzira jeste li sami ili u vezi, navečer biste trebali napraviti ugodnu atmosferu uz svjetlost svijeća, laganu glazbu, mirisno ulje i opustiti se.

Nije vrijeme da se vraćamo u prošlost, kao ni da se svađamo s autoritetima jer trenutno to nas ne vodi nikuda. Mars retrogradni stavlja kočnice na sve i govori nam da se vratimo i počnemo iznova.

Manji aspekti Venere, Saturna  i Plutona mogu nam donijeti frustraciju u romantičnim odnosima, a to možemo ublažiti ako budemo otvoreni i spremni na rješavanje trenutnih problema.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com