HOROSKOP ZA SRIJEDU, 4. SRPNJA Kiron kreće retrogradno, kako najbolje iskoristiti to razdoblje

Ovi prvi dani srpnja relativno su lagani, ali ipak ne smijemo zaboraviti da je Mars retrogradan (u Vodenjaku) i već ovog četvrtka nam donosi znatne  poteškoće. Danas možemo osjetiti uznemirenost ili frustraciju koje će nam donijeti sutrašnji aspekt Merkura i Marsa. Pazimo na oštre riječi i pogreške.

Danas Kiron kreće u svoj retrogradni hod koji će trajati sve do 9. prosinca.  Kiron pokazuje što je naša najdublja rana, a također nam pokazuje što možemo učiniti da izliječimo tu ranu i pretvorimo u dar. Kad Kiron ide retrogradno, iscjeljivanje počinje iznutra.  Prvi i glavni korak u ozdravljenju je obuhvaćanje onih naših dijelova kojih se sramimo. Sada možemo tijekom ovog razdoblja u našim životima preispitati mentalne programe i zdravlje.

Mjesec  će kroz cijeli dan biti u znaku Riba,  a prazan hod imamo od srijede, 4. srpnja u 11.46 do četvrtka, 5. srpnja u 6.49. Za početak novih poslova ili odluka najbolje je da to bude do 11.46.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com