HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. SRPNJA Oprezno s riječima

Danas imamo dva značajna aspekta. S jedne strane Sunce u lijepom aspektu s Jupiterom i s druge strane Merkur u teškom aspektu s Marsom. Sunce i Jupiter u vodenim znakovima donose nam sklad u našim emocijama, dok će nam Merkur i Mars donijeti  želju da se borimo za svoje principe.

Danas se možemo osjećati ljuto i teško ćemo kontrolirati svoju želju da izrazimo svoje mišljenje s imalo takta. Treba pripaziti na ton riječi. Postoji tendencija da kažemo sve ono što nam je na pameti, što baš neće biti dobro.  Oslobodimo se te frustrirajuće energije uz pomoć trčanja ili neke fizičke aktivnosti jer će nam to pomoći.

Rano ujutro Mjesec će ući u znak Ovna što će dodatno pojačati današnju napetost. Pripazite u prometu i u radu s oštrim i mehaničkim aparatima, jer danas su ozlijede naglašene.

Tijekom ovog četvrtka nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com