Robusni pametni telefon Cat S61 stigao i u hrvatske trgovine


Robusni pametni telefon Cat® S61 od prošlog je tjedna i službeno dostupan u prodaji na području Hrvatske.

Cat® S61 opremljen je alatima za različite vrste zanata, a razvijen je kao nasljednik izrazito nagrađivanog modela S60 te je nadograđen unaprjeđenom FLIR® termalnom kamerom, ugrađenim mjerenjem udaljenosti uz pomoć lasera te senzorom za detekciju kvalitete zraka.

Dostupan je kod operatera te u maloprodaji diljem Hrvatske uz preporučenu cijenu od 7.399 kn, prilikom čega konkretni uvjeti kupnje ovise o pojedinom prodajnom mjestu.

Integrirana FLIR kamera s toplinskim snimanjem uključuje poboljšani softver za veći kontrast slike, prošireni raspon temperature do čak 400 Celzijevih stupnjeva, kao i nadogradnju razlučivosti kamere koja je sa dosadašnje VGA povećana na HD razlučivost. Nova inačica MyFlir aplikacije sada omogućava i prijenos videa uživo s termalne kamere.

Navedene nove značajke pridonose mogućnostima mnogobrojnijih područja upotrebe u kojima su potrebni prenosivost, povezivost i veća kvaliteta slike.

Dijagnostika na vozilima, nadzor asfalta i nadzor opreme veće temperature sada su mogući uz inovacije uređaja Cat S61, uz već od ranijeg modela dostupne klasične, no ipak napredne i jedinstvene opcije koje uključuju detekciju gubitka topline oko prozora i vrata, detekciju vlage i nedostatka izolacije, identifikaciju pregrijanih električnih uređaja i preopterećenih strujnih krugova te gledanje u potpunoj tami ili kroz pojave kao što su svjetlosna magla ili dim.

Integrirana FLIR toplinska kamera

Neovisno o tomu koristi li se kao alat za praćenje, dijagnostiku ili poboljšanje učinkovitosti, Cat S61 omogućava brz pristup toplinskoj snimci putem mobilnog uređaja u vašem džepu. Skenirajte situaciju kroz potpuno drukčiju perspektivu i pronađite izvor topline i do 400 ºC, čak i u potpunom mraku.

Cat S61 pruža još više detalja ukoliko trebate pronaći područja vlage, nedostatke izolacije, različita curenja, propuste u materijalima i spojevima, ili jednostavno želite toplinski snimiti nešto iz svoje okoline, te zapis obrađivati i dijeliti. Uštedite vrijeme, podijelite uživo snimke s kolegama ili klijentima te odmah evaluirajte rezultate. Dijagnosticirajte problem i pokažite vizualni dokaz za instant komentare, te dogovorite potreban način rada i korekcija, sve putem FLIR app aplikacije na CAT S61 uređaju.

Mjerenje udaljenosti pomoću lasera

Briljantan za procjenu potrebnih materijala i koraka pri odrađivanju posla. S obzirom da osigurava znatno više informacija te obavlja značajno više funkcija od samo jedne fotografije pohranjene na telefonu, Cat S61 štedi vrijeme. Omogućava mjerenja duljine i visine, te analizu prostora, a zatim i čuvanje tih detalja pohranjenih uz sam vizualni zapis prostora, sve to na jednom mjestu, na jednom zaslonu.

Koristeći aplikaciju ‘Measure’, korisniku je moguće u vrlo kratkom roku napraviti procjenu potrebnih materijala za bojenje zidova ili drugih površina, uređivanje podova, popločavanje ili oblaganje zida ili neke druge površine, dok snimanje kompletnog izgleda prostora unutar kojeg želite nešto raditi omogućava da prije početka radova vizualizirate kako bi se koji predmet ili ideja uopće uklopili u taj prostor.

Senzor za unutrašnju kvalitetu zraka

Obzirom da omogućava mjerenje visokih razina zagađenosti u nekom zatvorenom prostoru (Volatile Organic Compounds ili VOC), Cat S61 može putem senzora kvalitete zraka pratiti uvjete u unutrašnjem okruženju u kojem se nalazite, a aplikacija „Air“ potaknut će vas da otvorite prozor ili izađete na svjež zrak ukoliko detektira nezdravo okruženje i visoku razinu VOC-a. Najčešći izvori VOC-a su boje, otapala, tepisi, namještaj, te proizvodi za čišćenje, a svi su uobičajeni u okruženjima tipičnima za korisnike Cat telefona. Ova funkcionalnost se također može koristiti za očitanje razine temperature ili vlažnosti što je korisno kada se nalazite, primjerice, u prostorima bez ventilatora ili kada otvaranje prozora ne može u potpunosti otkloniti vlagu. Senzor također možete iskoristiti da vam naznači kada je svježe ožbukani zid suh i spreman za bojenje.

Ključne značajke Cat S61:

Vodeće značajke čvrstoće

Pojačani aluminijski lijevani okvir

MIL Spec 810G

Izrađen da izdrži ponavljanja ispitivanja pada na beton od 1,8 m

Otporan na prašinu i vodu s IP68, ispitan u vodi do 3 m na 1 sat.

Zaslon zaštićen s najnovijim Corning® Gorilla® Glass 5

FLIR toplinska kamera: Lepton

Povećan mjerljivi raspon temperature scene od -20 °C do 400 °C

Poboljšana aplikacija MyFLIR s prijenosom toplinskih slika uživo

Poboljšana razlučivost FLIR MSX slika

Mjerenje udaljenosti i područja uz pomoć lasera do 8 m

Mjerač VOC-a u kvaliteti unutrašnjeg zraka i senzor vlažnosti

Android™ Oreo (s nadogradnjom na P)

Svijetli FHD zaslon od 5,2”, optimiziran za vanjsku uporabu

Dodirnim zaslonom može se upravljati rukavicama ili mokrim prstima

Baterija velikog kapaciteta od 4500 mAh, kompatibilna s QC4.0

Stražnja kamera od 16 MP, prednja kamera od 8 MP, video od 4 K

4GB RAM, 64GB ROM (proširivo s MicroSD)

Oktajezgreni procesor od 2,2 GHz (Qualcomm Snapdragon 630)

LTE Cat 13, VoLTE, VoWiFi

Poboljšani GPS, BT5.0, NFC, dvopojasni WiFi (2,4 GHz/5 GHz)

Organizirani katalog aplikacija za korisnike čvrstih uređaja.

O Cat uređajima i priboru

Brend CAT označava povjerenje, trajnost, pouzdanost i kvalitetu. Cat DNA može se pronaći u svakom Cat mobilnom telefonu i priboru koji nudi Bullitt Mobile Ltd., pružajući iskustvo bez granica uz čvrstu mobilnost. Novi proizvod izrađen je za bežičnu komunikaciju primjenom najnovije tehnologije kako bi ispunio razne potrebe zahtjevnog životnog stila i neće vas iznevjeriti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.