SUNCE, MORE I MULJAŽE Nova humoristična serija na HTV2

Hrvatska radiotelevizija u petak 13. srpnja na HTV2 prikazuje novu humorističnu seriju Sunce, more i muljaže. U ovoj razigranoj komediji punoj doskočica i luckastih prizora komičarska zvijezda i dobitnik nagrade BAFTA-e Kayvan Novak glumi reportera na tajnom zadatku suočenog s brojnim nevoljama na jednom španjolskom otoku.

Woody je majstor prerušavanja, najbolji svjetski reporter za tajne zadatke, koji se poput kameleona infiltrira te razotkriva skandale koji završavaju na naslovnicama. No kad ga njegov korumpirani glavni urednik razotkrije tijekom tajne istrage u elitnim krugovima, prisiljen je dati se u bijeg i skrivati od britanskih vlasti. Jedini je problem što je šarmantni i brbljavi Woody magnet za nezgode – gdje god je on, ni nevolja nije daleko. Stjeran u kut, Woody potraži jedinog čovjeka kojem vjeruje. Simpatični neotesanac Brutus nekadašnji je Woodyjev mentor, a danas je vlasnik bara na sunčanom španjolskom otoku. Iako isprva nije presretan što vidi svog nevoljama sklonog štićenika, Brutus ubrzo shvaća da može zaraditi šaljući Woodyja u razne istrage. Uz niz osebujnih aliasa, Woody se kreće među domaćim stanovništvom i radi u tandemu s Melody, glamuroznom grebatoricom željnom pustolovina.

U tom otočnom raju žive svakojaki nevaljalci pa će Woody doživjeti urnebesne dogodovštine. U svakoj epizodi nezaustavljivi Woody rješava novi slučaj: od potrage za papigom koja krije važnu tajnu pa do hvatanja osvetoljubivog hipnotičara.  

U glavnim su ulogama Kayvan Novak (Woody), Bradley Walsh (Brutus), Emma Pierson (Melody), Jack Lee (g. Hewitt), Keith Allen (Senor Big), Tracy-Ann Oberman (Beverley), Paul Kaye (Frederico Mercury) i Morgana Robinson (Janice).

Prvu od šest epizoda humoristične serije Sunce, more i muljaže gledajte 13. srpnja na Drugom programu (HRT – HTV2) Hrvatske radiotelevizije u 22 sata i 35 minuta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.