Ljetna kolekcija nakita Mirio inspirirana bojama rajske ptice

Domaći brand nakita Mirio inspiraciju za ljetnu kolekciju pronašao je u bojama tropske biljke rajska ptica koja u prirodi raste kao divlje, neobuzdano cvijeće.

Boje su to strasti i snage uklopljene u bezvremenski dizajn za ženu koja pronalazi vlastiti odraz u minijaturama Mirio nakita.

Ona je  snažna, strastvena, zaigrana, intuitivna no, prije svega veličanstvena.

Kolekcija nakita sastoji se od ogrlica i narukvica, izrađenih na podlozi od heklane silverfilled žice korištenjem elemenata od srebra i poludragog kamenja, ručno oblikovana te dizajnirana da istodobno privuče pozornost i definira delikatnost unutranje ljepote.

“Nova kolekcija rezultat je vlastite potrebe za užitkom u procesu stvaranja, od prvog kamenčića kojem suptilno pronalazim mjesto na podlozi. Sa svakim slijedećim u nizu, promatram iznova izranjanje drukčije slike.

I tako sve do zadnjeg kamenčića koji svojom intenzivnom bojom i energijom uspostavlja ravnotežu”, rekla je dizajnerica Ružica Milenković.

Egzotičnim minimalizmom, u bojama vatre i zemlje, editorijal potpisuju fotografi Robert Ballon i Sanja Baljkas, dok očarajavući kolorit vižazistice Lucije Milković dodatno razotkriva nakit na modelima, Paulini Bahovec i Perici Nadramija.

Fotografije: Robert Ballon i Sanja Baljkas. 

Make up: Lucija Milković. 

Modeli: Paulina Bahovec i Perica Nadramija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.