Glitter, metalik, glam… Kakve japanke odabrati ove godine

Prve asocijacije na ljeto vežu se uz sunce, more, plaže i japanke.

Inspiriran ljepotom i raznolikošću brazilskih žena, Ipanema u svojim kolekcijama ima više od 70 različitih stilova japanki, a za 2018. i novitete iz linija Lolita, Livia, Anatomic, Premium i Wave. Ove su sezone posebno u trendu modeli zaobljenog dizajna – Wave koji po izgledu prate fine linije ženskog tijela. Bilo da su u pitanju printevi jakih i tropskih motiva ili nježne pastelne boje japanki ili sandala, Wave gazište je ono koje ove sezone prati ženu u svakom pokretu.

I ovog ljeta, glitter je nezaobilazan, kao i metalik odsjaj. Lolita, model koji iz sezone u sezonu zadržava taj jednostavan glam look i ove donosi svjetlucavost pri svakom koraku. Uz Anatomic modele, udobnost je zagarantirana, bilo da su sandale ili japanke vaš izbor.

Nešto  novo i drugačije od Ipaneme, slide su modeli odnosno natikače Livia. Jednostavnog i jednobojnog gazišta, a cvjetnog i šarenog dizajna, inspiriranog nježnim i ženstvenim motivima, pružaju pomalo vintage i retro stil. No, oni koji žele svojim koracima ostaviti poseban trag, Premium linija donosi jednostavnost začinjenu glamurom jer je manje uvijek više pogotovo kad su u pitanju romantične ljetne šetnje.

Ipanema Summer Story za sve je ljubitelje mode pripremio pravu poslasticu. Poznati beogradski dizajner Bata Spasojević predstavio je svoju proljetno-ljetnu kolekciju „Hero Icons“ inspiriranu najvećim ikonama glazbe, sporta i filma. Ekskluzivan brand za muškarca koji zna što želi – Blue Homme kombinirao je svoje revolucionarne NON-IRON košulje i odijela te pokazao idealne outfite za casual druženja, ali i elegantna izdanja. Modni brand Extreme Intimo najpopularniju ljetnu obuću kombinira uz kupaće kostime.

...