SIGURNO SE PITATE KAKVE LI TO ZARUKE KOŠTAJU 125 MILIJUNA €

Od one pod morem, do one u stratosferi, za većinu ste prosidbi čuli, no agencija ApoteoSurprise planira u svoju ponudu uvrstiti i jednu zasad podosta nezamislivu. Odnosno, zamislivu, ali još uvijek nevjerojatnu – prosidbu tamo negdje oko Mjeseca!

U toj agenciji tvrde da će od 2022. godine moći ponuditi prosidbu voljene osobe uz melodiju „Fly Me to the Moon” Franka Sinatre, i to dok zaljubljeni lete svemirom u zasebnoj kapsuli.

Agencija ApoteoSurprise, specijalizirana je za organizaciju ekstravagantnih prosidbi. Ova sasvim nova, po cijeni od 125 milijuna eura, uključuje:

tjedan dana u svemiru,

trening i obuku u trajanju od dvanaest tjedana,

polijetanje, na dan D, iz Svemirskog centra „Kennedy” na Floridi,

puštanje melodije „Also sprach Zarathustra, Op.30” Richarda Straussa koju će zaljubljeni para slušati u svemiru, u trenutku kada osjete bestežinsko stanje,

dolazak u Mjesečevu orbitu tri dana kasnije i prelijetanje Zemlje na visini od samo 200/300 kilometara,

prekid svake komunikacije sa Zemljom tijekom tridesetak minuta dok kapsula nadlijeće skrivenu stranu Mjeseca,

puštanje pjesme „Fly Me to the Moon” Franka Sinatre na polovici leta u orbiti, kada će prosac moći zatražiti ruku voljene osobe (zaručnički prsten je skriven u njegovom kombinezonu) daleko od, valjda, svakog oblika života,

– spektakularni izlazak Zemlje nad Mjesečevim kraterima i povratak natrag tijekom četiri dana, prije vraćanja u atmosferu i konačnog slijetanja.

Zaljubljeni par (bilo bi nezgodno kad bi ona rekla NE) provest će jedan tjedan u zasebnoj kapsuli.

Putanja kapsule bit će slična putanji koju je ispisala kultna misija Apolo 8, 1968. godine. Kapsula, koja će moći postići brzinu od 38.000 km/h, bit će opremljena sistemom od osam kamera, kako bi se zauvijek zabilježile spektakularne zaruke, „najluđa i najneobičnija prosidba u proteklih 13,8 milijardi godina”.

Od ožujka 2022. svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći će rezervirati ovu uslugu.

ApoteoSurprise, sa sjedištem u Parizu, agencija je specijalizirana za organizaciju spektakularnih i originalnih prosidbi. Agencija, koju je 2006. godine osnovao Nicolas Garreau, inženjer aeronautike, predlaže 30 romantičnih, kompletno organiziranih scenarija, među kojima je dolazak Pepeljugine kočije sa čarobnom cipelicom, kiša od 1000 ruža koja pada na jahtu tijekom večere i krstarenja, slanje goluba-pismonoše na adresu voljene, vožnja limuzinom i postavljanje svijetleće ljubavne poruke u podnožju Eiffelovog tornja, ili pak unajmljivanje zračne patrole koja na nebu iscrtava ogromno srce. Po cijeni od 290 eura do 125 milijuna eura, holivudski osmišljene zgode u proteklih 12 godina spojile su više od 1800 zaljubljenih, među kojima su i brojne poznate osobe (šefovi država, ruski milijarderi, američki glumci, TV zvijezde, nogometaši, itd.), koji su iz cijelog svijeta došli u Pariz zaručiti se.

...