ALL INCLUSIVE Moderna komedija o ljubavi, lažima i pozitivnoj strani nevjere!?

U domaćim kinima prikazuje se igrani film All Inclusive, redateljice Karin Fahlen, koji je 2016. godine sniman u Hrvatskoj u sklopu programa poticaja Hrvatskog audiovizualnog centra. Film je nastao u koprodukciji Avanti Filma (Stockholm) i MP Filmske produkcije (Zagreb).

Ova moderna komedija o ljubavi, lažima, sestrinskom rivalstvu i neočekivanoj pozitivnoj strani nevjere, snimana je na lokacijama u Opatiji, Krku, Lubenicama i Malom Lošinju. Kroz punih 26 dana snimanja u Hrvatskoj produkcijski troškovi su iznosili preko 6 milijuna kuna.

Uz švedske kolegice Liv Mjones, Jennie Silfverhjelm i Suzanne Reuter, glavne uloga tumače Goran Bogdan kao šarmantni konobar Antonio i Ksenija Marinković kao Alicia.

Radnja filma vrti se oko Inger, gospođe koja se jako radovala proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no onda je otkrila da je muž vara. U deprimiranom izdanju zaputi se na Kvarner u društvu svojih kćeri – razumne Malin (35) i kaotične Tove (33). Sestrinsko rivalstvo ubrzo eskalira u natjecanje u tome tko će bolje ugoditi majci. Malin vjeruje da će Inger pomoći masaže i smirujući izleti, dok Tove poseže za potpuno drugačijom metodom – konobaru Antoniju (Goran Bogdan) s kojim je provela burnu noć, plati da odvede Inger na spoj na kojem će je poljubiti. Spoj prođe toliko dobro da se Inger i Antonio zbilja svide jedno drugome te na trenutak kćeri pomisle da su majku izgubile u rukama šarmantnog casanove…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.