Besplatno preuzmite nove Hike & Bike mobilne aplikacije otoka Krka

Turistička zajednica otoka Krka, u suradnji s Turističkim zajednicama na otoku, razvila je nove, besplatne mobilne aplikacije KRKhike i KRKbike.

Krkhike je aplikacija za sve ljubitelje otoka Krka koji vole šetnje i planinarenja, a omogućuje pretraživanje pješačkih i planinarskih staza, te GPS navigaciju rutama.

Krkbike aplikacija omogućuje pretraživanje biciklističkih ruta prema kategorijama, cestovne, MTB i trekking te omogućuje GPS navigaciju rutama.

Jačanjem outdoor ponude u Baški, razvojem tematskih outdoor događanja i manifestacija te iskorištavajući  potencijal prirodnog okruženja, razvija se novi aspekt turističke ponude.  Outdoor karte informiraju goste o outdoor ponudi, o sigurnosti i svim bitnim čimbenicima tijekom bavljenja različitim sportskim i rekreativnim aktivnostima za vrijeme njihovog odmora.

Outdoor karte, za područje Baške, Turistička zajednica Baška dijeli svim privatnim iznajmljivačima i turističkim djelatnicima u Turističkom informativnom centru TZO Baška, svakog radnog dana na adresi Kralja Zvonimira 114.