HOROSKOP ZA PETAK, 13. SRPNJA Kako ostvariti ono što želite

Petak počinje tiho i  prazan hod Mjeseca imamo cijeli dan i to od 4.47 do 19.30. Nakon toga će Mjesec napustiti znak Raka i ući će u bučnog  i razigranog Lava.

U večernjim satima Mjesec će napraviti izazovni aspekt s Uranom te nam donijeti nemir. Jedan dio nas će htjeti ostati doma i živjeti neku staru priču, a drugi dio nas će željeti izaći van. Izađimo van, družimo se jer je to najbolji način da provedemo ovu večer.

Mali ritual za mladi Mjesec 

Odvojite si trenutak da si zapišete što želite promijeniti, stvoriti ili započeti s ovim novim ciklusom Mjeseca. Uzmite dvije svijeće, jedna svijeća predstavlja vas, a druga svijeća predstavlja namjeru onog što želite. Svaki dan odvojite vrijeme da se usredotočite na sebe i zapalite prvu svijeću, zatim upalite drugu svijeću, s razmišljanjem o onome što želite stvoriti ili ostvariti i primaknite svijeće jednu drugoj. Činite to svaki dan do punog Mjeseca (27. srpnja)  kada ćete spojiti te svijeće i vidjeti prve rezultate ili pozitivne promjene koje ste započeli s mladim Mjesecom. Budući je ovaj mladi Mjesec u znaku Raka neka vam namjera ovog rituala bude povezana s emocijama i ljubavlju.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com