HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. SRPNJA Venera, Saturn i Uran u zemljanom trigonu

U jutarnjim satima Venera će napraviti ugodni aspekt sa Saturnom i Uranom što nam donosi harmoniju u našim životima.

Ovaj zemljani trigon koji čine Venera koja nam donosi romantiku, novac, ljepotu, zatim Uran koji nam donosi promjene, uzbuđenje, novosti i Saturn koji nam donosi  ustrajnost, predanost, strpljivost i planiranje – sve to zajedno donosi nam dugoročne, uzbudljive i lijepe promjene.

Subota bi trebala ponuditi dan stabilizacije. Ljepota, financije i ljubav bit će nam dostupni, a tijek života je jednostavan u ovom trenutku. Ovu lijepu energiju koja nam se danas ponudila s Mjesecom u izražajnom Lavu treba iskoristiti da učvrstimo veze s voljenima i izrađujemo planove za budućnost.

Ovu subotu nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com