WOW, KAKVA MAČKA Retro, a futuristički. Eto, takva je Ivana

Brand Vogue Eyewear pripremio je kolekciju sunčanih naočala različitih modela, oblika, okvira kao i boja. Nakon kampanje #ShowYourVogue, ključna poruka branda i s ljetnom kolekcijom Vogue Eyewear glasi: stil je stav.

Ove su sezone u trendu neki od najprodavanijih modela proteklih uzbudljivih modnih dekada, osvanuli u potpuno novom dizajnu. Od pročišćenih profila i zrcalnih leća suvremenog glam – rock stila do laganih, dovitljivih vizura i fino istkanih profila urbanih legendi ili mačkastih oblika nadahnutih pedesetima, ova je kolekcija stvorena za sva lica.

Bilo da ste obožavateljica velikih crnih ženstvenih modela s kojima se osjećate kao diva ili volite metalik dizajn u bojama mora i neba idealan za duge dane na plaži, kolekcija za ljeto 2018. nudi cijelu paletu modela. Svakako među najpopularnijima ove sezone su mačkaste naočale retro dizajna, koje su u modernoj inačici dobile pomalo futuristički izgled, a danas ih obožavaju rock zvijezde, poznate pjevačice i top modeli. 

Ljeto je idealno vrijeme za poigravanje s modnim dodacima, a Ivana Mišerić je odlično pokazala kako nositi različite modele naočala, koje savršeno otkrivaju njezin karakter i stil.