HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 16. SRPNJA Karmičke veze

Ovaj tjedan će biti najznačajniji  po aspektu retrogradnog Marsa i južnog Mjesečevog čvora, što će biti točno u srijedu. Ovaj aspekt  nam može pomoći da pustimo stare karmičke veze, stari bijes. Ovo nije laka energija i trebat će nam duplo više energije da bismo završavali tekuće poslove. Bitno je da smo svjesni da je ovo privremeno stanje i da sve prođe pa i ovo.  

Zdravstveno, Mars vlada upalama, a pod stresom ih pogoršava, što može utjecati na bilo koji dio našeg tijela. Promjena prehrane, smanjenje ugljikohidrata, rafiniranog šećera, brašno nam sad može pomoći da vratimo energiju.

Trenutno je Mars najbliže Zemlji i ima najsnažniji utjecaj  na naše živote. Kad su Mars i čvorovi zajedno često donose masovne događaje s gubicima, fizičke ozlijede i slično.

Mjesec provodi  cijeli dan u znaku Djevice i nećemo ovaj ponedjeljak imati prazan hod Mjeseca. Ovo je povoljan dan za posjet liječniku, planiranju početka liječenja,  odlazak na kozmetičke tretmane.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com