HOROSKOP ZA UTORAK, 17. SRPNJA Večer za druženje

Danas imamo još jedno duže razdoblje praznog hoda Mjeseca i to od 12.49 do 21.42. što je dobar dan za odmor ili za odrađivanje svakodnevnog posla.  U prvom dijelu dana Mjesec će napraviti ugodan aspekt sa Suncem što će nam donijeti pozitivnu energiju.

U večernjim satima, nakon praznog hoda, Mjesec ulazi u znak Vage što će nas potaknuti na druženje i diplomaciju. Naredna dva dana provedimo što više u društvu i sad je vrijeme kada ćemo više težiti diplomaciji i korektnoj raspravi.

Osobe koje imaju natalni Mjesec u znaku Vage vole luksuz, ali to nije samo zbog  udobnosti i užitka. Luksuz je obično skup, ali ima veze s dobivanjem društvenog prihvaćanja i poštivanja za kojim ovaj Mjesec u Vagi žudi.

Muškarac s Mjesecom u znaku Vage je jedan od boljih ljubavnika. Vrlo je vješt u organiziranju romantičnih večera i čini svoju partnericu da se osjeća kao princeza. Za njega je idealna partnerica koja je društveno prihvatljiva. Ona ne smije biti samo privlačna njemu, nego i drugim muškarcima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com