HOROSKOP ZA SRIJEDU, 18. SRPNJA Sve što mora otići, neka ode

Srijeda nudi dan s vrlo malo planetarnih događanja jer Mjesec nježno teče kroz šarmantnu i ugodnu Vagu.

U jutarnjim satima imamo manji aspekt Mjeseca i Marsa i sada možemo riješiti problem ili se s novom energijom vratiti starom hobiju ili nedovršenim aktivnostima.

Ono što želimo u ovom trenutku je druženje, prijateljstvo i intimna okupljanja.  Željeli bismo sudjelovati s drugima na način koji pruža diplomaciju i kompromis.  Uživajmo u kulturnim događanjima, otiđimo u muzej, koncert ili okupljanjima.

No, planet Venera koja je vladar Vage, trenutno se nalazi u znaku Djevice koje nije njezino omiljeno mjesto. Ona se ovdje osjeća kao sluga, naglašeno je kritična, dok s druge strane sada možemo naći ljubav na radnom mjestu, među klijentima ili suradnicima.  

Imajte na umu da će se danas retrogradni Mars spojiti s južnim Mjesečevim čvorom. Kao što sam spomenula prije nekoliko dana, ratnik Mars se spaja s južnim čvorom  u većem dijelu srpnja. Trenutno se Mars, u retrogradnom hodu osjeća vrlo vruće i spreman je odsjeći sve što mora. Tu će biti situacija onih koji misle da je vrijeme za odlazak, bilo iz odnosa, od radnih mjesta ili iz samog života. Trenutno smo u procesu rezanja nečeg ili nekog iz vlastitog života. Ovo je karmički dobro jer sve što mora otići u ovom trenutku je dobro za nas.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com