HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. SRPNJA Zapamtite svoje snove, možda skrivaju neku poruku

Prije podne imamo lijepi aspekt Mjeseca i Merkura što nam donosi lijepu i živu komunikaciju. Iskoristimo jutro za poslovne sastanke, pregovore ili razgovore.

Mjesec će u večernjim satima završiti svoju prvu četvrtinu i sad je vrijeme da se još više aktiviramo s našim ciljevima koje smo započeli za vrijeme mladog Mjeseca. Nedugo nakon toga postat ćemo svjesni kako naša djelovanja utječu na one koji su blizu nas.

Mjesec u Vagi je u sukobu sa Suncem u Raku i tema dana je da nađemo ravnotežu. 

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 19. srpnja u 21.52 do petka, 20. srpnja u 3.21 nakon čega će Mjesec napustiti znak Vage i ući u emocionalne i tamne vode Škorpiona. Uživajte u intenzivnim snovima koji vam sada šalju poruku.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com