HOROSKOP ZA PETAK, 20. SRPNJA Skinite teret sa sebe

Kroz cijeli dan imamo Mjesec u znaku Škorpiona i trenutno želimo imati kontrolu u svojim emocijama.

U jutarnjim satima Mjesec je u aspektu sa Saturnom  pa je ovo dobro vrijeme za pregled i preispitivanje naših ciljeva i namjera. Ovo je jedno od boljih jutra kada možete tražiti povišicu ili promaknuće u poslu.

Popodne će Mjesec biti u izazovnom aspektu s retrogradnim Marsom i tada bi bilo najbolje izbjegavati argumente i rasprave. Frustracija je sada naglašena. Retrogradni Mars i dalje zaustavlja stvari i napredak. Do sada se ne čini da će ovo biti vrlo produktivno ljeto.

Retrogradni Mars uskladio se s južnim Mjesečevim čvorom i mi se sad možemo vraćati na probleme ili situacije koje su se prvi put pojavile početkom lipnja. Trebali bi obratiti pažnju da se ne držimo čvrsto nečega što trenutno ne podržava naš rast.

Jedan od najučinkovitijih načina da skinemo teret sa sebe je uz pomoć morske vode. Što više vremena provedemo plivajući u moru ili udišući morski zrak, osjećat ćemo se sretnije opuštenije i zadovoljnije. Iskoristite vikend za odlazak na more.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com