HOROSKOP ZA NEDJELJU, 22. SRPNJA Počinje vladavina Lavova

Nedjelja nam donosi ugodan aspekt s lijepom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom. Ciklus između Venere i Jupitera je ciklus širenja naših vrijednosti. Ovaj ciklus započeo je u studenom 2017. godine, a sad  je u fazi završetka te će krenuti na višu razinu u siječnju 2019. godine.

Razmislimo koji bi to mogao biti novi korak  u vezi ljubavi, novca, umjetnosti ili ljepote koji ćete poduzeti u siječnju 2019. Sad je vrijeme da počnemo razmišljati  što ćemo to morati otpustiti kako bi započeli novi ciklus.

Drugi značajni pomak planeta je što će u popodnevnim satima Sunce ući u znak Lava, te će početi vladavina Lava koja traje sve do 23. kolovoza. Dok je Sunce u znaku Lava najbolje je to vrijeme iskoristiti za godišnji odmor i opuštanje.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.17 do 12.12, nakon čega će Mjesec ući u optimističnog, bezbrižnog i avanturističkog Strijelca. Vrijeme je za putovanje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com