HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 23. SRPNJA Obavite što imate, krajem tjedna pet će planeta biti retrogradno

Sunce u Lavu vraća Lavove u središte pozornosti i stvari se za njih polako počinju kretati. Tempo se ubrzava i narednih mjesec dana više ćemo biti usredotočeni na sebe, na svoj život, svoje planove, igru, djecu i na ono što volimo. Sad ćemo uživati u druženju s prijateljima i imat ćemo popunjeni raspored onim što želimo učiniti.

Ovaj tjedan značajni pomak će napraviti Merkur jer će krenuti  retrogradno 27. srpnja (petak) pa sve do 20. kolovoza. Uz Saturna, Neptuna, Plutona i Marsa  ovo će biti peta retrogradna planeta. Uran će se pridružiti ovim planetima 8. kolovoza, kad će i on krenuti retrogradno. Ovo nam sve govori da smo u fazi kada nam u prvi plan dolazi prošlost i njeno rješavanje i  rezanje. Ovo retrogradno kretanje planeta imat će veliki globalni utjecaj kada na vidjelo može izaći gola istina. U prvi plan dolazi propadanje starog načina postojanja, pitanje pripadnosti, otuđenje.

I za kraj ovog tjedna imamo potpunu pomrčinu Mjeseca u znaku Vodenjaka u noći s 27. na 28. srpnja koja će gotovo u cijelosti biti vidljiva iz naših krajeva. Osjećat ćemo cijeli tjedan taj utjecaj pomrčine. Ovu pomrčinu možemo povezati s događajima koji su bili u ljeto 1999. godine kad je zadnji put bila u Vodenjaku. Napisat ću više o ovoj pomrčini ovaj tjedan.

Ovaj ponedjeljak nemamo prazan hod Mjeseca i ovo će biti relativno miran dan. Iskoristimo ga što više za obavljanje poslova i onog što smo planirali napraviti  jer kraj ovog tjedna će biti vrlo buran i ništa od planiranog nećemo uspijeti obaviti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com