Kako prepoznati osobe koje u horoskopu imaju naglašen znak Lava

Ako je ascendentni, solarni ili lunarni znak Lav ili je naglašeno Sunce u osobnom horoskopu, možemo prepoznati osobine ovog znaka. Kako, otkriva nam astrolog Damir Jovetić:

Najviši, samorealizirani Lav prirodno zrači karizmatičnom uvjerljivošću, plijeni liderskom snagom i prepun je aktivne energije, stalno voljan raditi i aktivno potiče okolinu na akciju pristupajući joj pokroviteljski i poticajno.

Manje realizirani ili niži tip vapi za prilikom u kojoj će pokazati ono u čemu je jako dobar ili najveći, za prilikom da druge obdari svojim samopouzdanjem ili vrijednostima koje je već stekao i izgradio.

U stresu ovaj tip voli zatrpavati ljude inicijativama koje okolina teško može pratiti ili zahtijevati pretjerano velike rezultate, te nemilosrdno kritizirati i uspoređivati ljude međusobno.

Najniži tip u obrambenoj fazi sklon je samohvali ili na drugi način pokušava istaknuti vlastitu vrijednost u odnosu na ostale. Antistresni način ponašanja bi mogao biti veća količina raznolikih aktivnosti da se energija potroši na zadovoljstvo vlasnika horoskopa ili usmjeravanje na aktivnosti i suradnike koji doista znaju cijeniti stečene vještine.

Ako prepozna tuđe potrebe, ovaj tip ih vrlo brzo može zadovoljiti i time djelima postići ponos kojeg traži, a vani zrači skromnost i dostojanstvo. U ljubavi iznimno posesivan, no sklon je vjerovati ljudima kod kojih prepoznaje dostojanstvo i principijelnost.