HOROSKOP ZA UTORAK, 24. SRPNJA Je li “to” stvarno vaša priča?

Prije svega imajmo na umu da je Mars i dalje retrogradan sve do 28. kolovoza i ovo je vrijeme za istraživanje i ispitivanje agresije i ljutnje u nama i prema drugima. Nije vrijeme da reagiramo na tuđu frustraciju, to nisu naši problemi. Ako vam se i netko pojavi frustriran  i očajan, probajte ne reagirati na to, jer to nije vaš život ili vaša priča.

Kroz cijeli ovaj utorak imamo prazan hod Mjeseca i to od 10.21 do 23.48 a i Merkur usporava te će uskoro krenuti u svoj retrogradni hod što će nam donijeti opću konfuziju.  Planovi i uređaji (printer, kompjutor, pošta) sada mogu napraviti potpuni nered. Sad je vrijeme da napravite back-up svojih podataka na kompjuteru.

Nezgodan aspekt Venere i Neptuna u večernjim satima može nam donijeti na ljubavnom planu puno zbrke  i pretjeranu romantičnost. Nije vrijeme da donosimo zaključke ili da napravimo bilo kakve odluke vezane uz ljubav, jer je malo vjerojatno da ćemo imati sve potrebne informacije.

U večernjim satima nakon praznog hoda Mjeseca napravimo si popis nedovršenih projekta i izaberimo sutrašnji dan da završimo sve započeto. Ovo nam je prilika jer Mjesec će ući u znak Jarca i potaknuti nas da budemo odgovorni u narednih dva dana.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com