POGODI KAKO SE OSJEĆAM Što očekivati od muškarca rođenog u znaku Raka

Kod Rakova se najviše ističu dvije osobine: strah od ismijavanja i nepodnošenje kritike, a obje mogu znatno utjecati na njegov bračni život.

Jedini način da se složite s nerazvijenim Rakom je da ga hvalite i laskate mu kad god se pruži prilika. Nikad u njegovoj prisutnosti nemojte izreći ništa što imalo može sličiti na kritiku jer će gunđati, braniti se i opravdavati dok mu ne ponestane snage, navodi Vivian Robson u »Astrologiji i seksualnosti«.

Muškarcima rođenim u znaku Raka od 22. lipnja do 22. srpnja poglavlje knjige »Born on a rotten day« posvetila je i američka astrologinja Hazel Dixon-Cooper koja tvrdi da je prvo što će žena kod njih zamijetiti neodoljivi osmijeh. Tradicionalist koji vjeruje u duga udvaranja, obitelj i »zauvijek« poznat je po odanosti, a sklopiti brak s njim znači prihvatiti i sve njegove prijatelje, rođake i naravno mamu. Nije isključeno da će partnericu tijekom medenog mjeseca obavijestiti da se njegova majka seli k njima čim se vrate.

Opsjednut sigurnošću

Omiljena igra im je »Pogodi kako se osjećam«. Očekuju da im se čitaju misli, pogađaju raspoloženja, a slabašni ego ne treba niti spominjati. Dakako neće reći što ih je uznemirilo, no ne treba se brinuti jer – uznemiruje ih sve. Zaboravite kupiti pastu za zube i on će zaključiti da ga više ne volite, želite li izaći s djevojkama očekivat će sutradan prijedlog za rastavu. Toliko su zaokupljeni onim što proživljavaju da često neće primijetiti kako se vi osjećate, a ako mu to ipak ne promakne čudit će se kako to da vaši osjećaji nisu identični njegovima. Osjetljivi su i svaki nemili postupak kažnjavaju povlačeći se u sebe.

Nakon određenog razdoblja povučenosti i kažnjavanja onih koji nisu htjeli vidjeti istinu, vratit će se u igru ako je zamoljen. Poput Bikova i Rakovi su opsjednuti sigurnošću i u trenucima financijske krize očekivat će od partnerice da radi dva posla i smišlja kako osigurati budućnost obitelji jer on će biti previše uznemiren nakon što mu od stresa izbije prištić, pa se ne bude mogao pojavljivati u javnosti.

Neće birati sredstva samo da bi se složili s njim čak i kad se radi o omiljenoj vrsti sladoleda. Počet će objašnjavajući sve prednosti svoje ideje, potom odglumiti lik izgubljenog dječaka da stekne vašu naklonost, a ako niti jedna taktika ne upali reći će da nije gladan i izolirati se ispred TV-a . Bolje vam je da ste spremni popustiti ili ćete živjeti u tišini. Prije no što odaberete ovo drugo, sjetite se da je Rakova šutnja ispunjena dubokim, teškim uzdasima. Sposoban je jednostavno ne vidjeti ono što se ne uklapa u njegovu vječno promjenjivu sliku, pa je bolje predati se jer pobijediti ionako ne možete.

Ribica? Pa i ne baš

Slični njima su muškarci Ribe – zaneseni, intuitivni, pažljivi, suosjećajni, žive za romantiku, a osvajaju svojom karizmom. Nema muškarca koji je sposobniji za duboku ljubav i odanost, no nažalost već je zaljubljen u sebe, pa drugi nemaju šanse. Nemojte dati da vas vanjština prevari. Može sličiti ribici, no kad je zavođenje u pitanju on je morski pas, piše Dixon-Cooper.

Škorpion će vas povrijediti jer se panično boji odbijanja, a Riba samo da bi oštrila zube. Oni su rođeni lažljivci, a vještinu su razvili do te mjere da s lakoćom obmanjuju i sebe. Dok sjede u omiljenom kafiću i gledaju nogomet govore sami sebi da skupljaju materijal za priču koju planiraju napisati, a sve će ostati eventualno na zapisivanju telefonskog broja neke lijepe gospođice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.