MALI PIKNIK NA GORNJEM GRADU Bosonogo ležanje na travi uz kušanje delicija domaćih OPG-ova

Ako niste na plaži nego ste u Zagrebu, možete predahnuti na dekicama s pogledom na grad i osvježiti se okusima s ljetnog menija Malog placa.

Mala piknik-oaza u centru grada spremno dočekuje sve one koji kolovoz provode na vrućem zagrebačkom asfaltu, a iz ponude Malog piknika i ovoga se puta izdvajaju bosonogo ležanje na travi, okusi kozjeg sira i kupina, opušteni razgovori uz svijeće te pokoja mrlja od crnog vina.

Romantično uređenje i starogradski ambijent šarmantna su kombinacija koja će vas oduševiti jednako kao i jednostavne, lokalne delicije sa stolova domaćih OPG-ova. Stoga, stisnite malu i slatku pauzu usred radnog tjedna, posjetite Mali piknik, izaberite i složite gastro-zalogaje po svom guštu i uživajte u opuštenoj i intimnoj atmosferi najljepšeg piknika u gradu.

Foto Roko Bahat

Ulaz na Mali piknik je slobodan, a mjesto na pikniku nije potrebno rezervirati. Posjetitelji mogu posuditi neku od već rasprostrtih dekica na lokaciji ili pak ponijeti svoju. Također mogu degustirati i izabrati neke od domaćih proizvoda s pratećeg Malog placa ili, ako žele, sami donijeti hranu i piće.

Na Malom pikniku nema unaprijed pripremljenih piknik-košara sa sendvičima i komercijalnim proizvodima s polica supermarketa  – fokus je upravo na istraživanju i kušanju autohtonih i prirodno uzgojenih hrvatskih proizvoda, kao i na osobnijem pristupu pikniku.

Mali piknik održava se na Gornjem gradu (Vranicanijeva poljana) tijekom kolovoza, svakog četvrtka u popodnevno-večernjim satima, od 18  do 23 sata. U slučaju lošeg vremena, Mali piknik se otkazuje.

Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.