Torbe od eko kože koje ćete moći nositi na čak osam načina

Grčka dizajnerica sa švicarskom adresom Miranda Kaloudis predstavila je novu kolekciju torbi svog brenda MDK – Miranda Kaloudis, uključujući i najnovije modele nastale u suradnji s poznatim svjetskim brendom Army of Me.

Torbe koje dizajnira posebne su po samoj izradi i multifunkcionalnosti, te se mogu nositi na više načina, a neki modeli imaju čak osam različitih varijanta nošenja.

Najveću pažnju izazvale su male torbe koje se mogu nositi oko struka ili preko ramena, te su idealne za ovo ljetno razdoblje.

Miranda predstavila novu suradnju s poznatim svjetskim brendom Army of Me iza kojeg stoje švedski dizajneri. Radi se o tri modela unisex torbi za sezonu jesen-zima 2018/2019., a svaki model sadrži karakteristike oba brenda.

Torbe su multifunkcionalne i izrađene od eko kože koja je posebno dizajnirana i izrađena isključivo za ovu suradnju.

Sva tri modela mogu se ekskluzivno kupiti u concept storeu Hysteria, kao i najnoviji modeli iz Mirandinog brenda MDK – Miranda Kaloudis. Modeli Dis, Kouvas i Tesriswfl dolaze u različitim bojama, izrađene su od različitih vrsta kože, te su također multifunkcionalne te se mogu nositi na više načina. Novost su male torbe koje se mogu vezati oko struka ili ići preko ramena, a idealne su da upotpune bilo koji ljetni outfit.

MDK – Miranda Kaloudis brend je grčke dizajnerice Mirande Kaloudis sa sjedištem u  Zürichu. Komadi koje dizajnira orijentirani su na cijelu sezonu, a fokus cijele linije leži na razmišljanju o postavku proizvoda, dekonstrukciji istoga i spajanju na potpuno novi način. Zato je svaka MDK torba multifunkcionalna te preslagivanjem naramenica dobivamo potpuno novu torbu. 

Stalna inspiracija za konstrukciju i oblike torbi dolazi iz prirode i geometrije, a izbor kvalitetnih materijala iznimno je važan za ovaj dizajn orijentiran budućnosti. Tehničke i vodonepropusne tkanine suočavaju se visoko kvalitetnim kožama i pamuku. Priroda nasuprot tehnologije, prošlost nasuprot budućnosti. 

...