HOROSKOP ZA 26. SRPNJA Kako najbolje iskoristiti vrijeme retrogradnog Merkura

Uz retrogradnog Marsa (od 26. lipnja)  i nadolazeću pomrčinu Mjeseca u petak evo nam i Merkura koji danas kreće retrogradno (na 23. stupnju Lava) sve do 20. kolovoza.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 26. srpnja u 15.41 do petka, 27. srpnja u 12.40.

Eto, lijepo su se spojili prazan hod Mjeseca i retrogradni Merkur danas. Iskoristite ovo vrijeme za one sitne stvari koje nam svakodnevno rade stres. Napravite popis stvari koje treba popraviti ili dovršiti, kao na primjer vrata koja škripe koja treba podmazati, lampu koja je klimava i treba je dobro učvrstiti itd.

Ovaj retrogradni Merkur  bit će u vatrenom znaku Lava, znaku drame i teatralnosti. Uživat ćemo dramatizirati situacije, naročito one ljubavne samo da bismo privukli pozornost. Kreativnost, zabava i djeca također spadaju pod znak Lava, pa bi bilo dobro da više vremena odvojite za zabavu, hobi i druženje s djecom.

Nemojte se previše brinuti u ovoj situaciji oko retrogradnog Merkura jer on je barem tri puta godišnje retrogradan i prilično je jednostavno upravljati njime.

Dobro bi bilo da se držite određenih smjernica:

Napravite popis svega što ste započeli 15. travnja 2018. i sada to počnite završavati.

Nemojte biti u iskušenju da započnete nove projekte, preuzmete nove obaveze, uđete u nove odnose ili idete na nova radna mjesta.

Nemojte se previše brinuti i ne slušajte ljude koji šire strah.

Ovo su smjernice, a ne pravila.

Postoje stvari koje se ne mogu odgoditi i zato budite praktični i učinite jedino ono što nužno morate.

Ako napravite popis nedovršenih stvari i slijedite ove smjernice, bit ćete iznenađeni koliko ćete toga ostvariti u ova tri tjedna dok je Merkur retrogradan.

Retrogradni Merkur najviše osjete Djevice i Blizanci jer njihovim znakovima upravlja planet Merkur. Oni mogu u ovom razdoblju imati neka ograničenja, da stvari ne idu kako treba i neke manje zdravstvene probleme.

I za kraj, ako znate svoj natalni horoskop, pogledajte u kojoj natalnoj kući vam se nalazi znak Lava, jer to je područje u vašem životu koji treba reviziju.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com