FOTO Više od 40 hrvatskih modnih dizajnera predstavlja svoje aktualne kolekcije

Pred vama je novi Moda.hr lookbook hrvatskih modnih dizajnera koji kroz aktualne kolekcije potvrđuje da je hrvatski modni dizajn kvalitetan, aktualan i zanimljiv.

Tradicionalan Lookbook hrvatskih modnih dizajnera već sezonama služi kao potvrda te teze i osigurava platformu za promociju hrvatskog dizajna. Platforma koja jednaku šansu nudi već dobro poznatim i etabliranim dizajnerima kao i svježim imenima domaće modne scene, onima čije vrijeme tek dolazi i kojima je ovaj projekt prva prilika da se predstave većem tržištu.

“Željeni rezultati ne stižu ili stižu neujednačeno, premalo i presporo što mnoge stavlja u poziciju da propituju ispravnost svojih odluka i s pravom se pitaju je li karijera u hrvatskom modnom dizajnu možda bila kriva odluka. Trud, rad i odricanje nisu dovoljni i potrebno je ‘to još nešto’.

‘To još nešto’ je zajedništvo i podrška što hrvatskom modnom dizajnu nedvojbeno fali. Mislim i siguran sam kako su nam nedavni sportski uspjesi pokazali put kojim hrvatski modni dizajn treba ići, te kako u budućnosti zajedništvo i podrška neće izostati” , govori voditelj projekta Moda.hr, Tomislav Perić.

Moda.hr lookbook donosi opsežan pregled rada hrvatskih modnih dizajnera i brendova. Svi oni stvaraju unikatne i kvalitetne modele namijenjene brojnim prilikama, ali i različitim individualnim stilovima, a zahvaljujući interesu čitateljica koje ga svake sezone pomno prate, Moda.hr lookbook postao je idealan način prezentacije dizajnerskog rada velikom broju potencijalnih klijenata.

Tim:

Foto: Goran Čižmešija
Modeli: Dolores  Dž. (Belizar Valic Agency), Dora B. (Relatum)
Styling: Marina Abramović
Hair:  Frizerski Studio INDESSANGE Hrvatska  
Make up: Kasandra DraganićSara AlagićPaula Deković 
Produkcija: Marina Abramović, Tomislav Perić ispred www.moda.hr

...