HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. SRPNJA Izazovi s jedne strane, pomoć s druge strane…

Subota je odličan dan za opuštanje i pauzu od svega. Mjesec će cijeli dan biti u inovativnom i nekonvencionalnom  znaku Vodenjaka i vrijeme je da provedemo dan s prijateljima.

Jedino će  Mjesec u popodnevnim satima na kratko biti u napetom aspektu s Jupiterom, što dovodi  do nekih velikih emocija s kojima ćemo se pokušati nositi tako da se utješimo hranom ili da dramatiziramo.

Sunce se povezuje sa sjevernim Mjesečevim čvorom  što će aktivirati naš ponos. Taj utjecaj potaknut će u nama težnju da postignemo uspjeh u našim ciljevima, kao i rast i poboljšanje. Ovaj aspekt nam donosi puno samopouzdanja, možda i sastanaka, susret s nekim jako značajnim za nas kao i fokus na povezivanje s muškom osobom.

Ako ste imali osjećaj tromosti ovih dana, bez obzira koliko se želite osloboditi i kretati, niste jedini.  Postoje izazovi s jedne strane, pomoć s druge strane, ali uzimajući jedno i drugo može se pokazati kao ogromna iritacija. Restrukturiranje cijelog plana na inovativni način je doista trenutno naša najbolja šansa. Prošlost će nas vjerojatno još uvijek dostizati ako ne saznamo što nam pokušava reći.

Tijekom ove subote nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com