HOROSKOP ZA NEDJELJU, 29. SRPNJA Drukčiji od drugih

Ova nedjelja će biti miran astrološki dan. Svi intenziteti od početka tjedna sada će se smiriti. Uz Mjesec u znaku Vodenjaka i dalje je tema da razumijemo druge koji su različiti od nas. Idealno je vrijeme za dijeljenje naših ideja s drugima. Trenutno smo neovisni, progresivni u našem pristupu i vrlo odlučni.

U jutarnjim satima imamo napeti aspekt Mjeseca i Merkura i tada bismo trebali izbjegavati osjetljive teme. Razgovor bi mogao otići u sasvim drugom smjeru od očekivanog.

Mjesec će krenuti u prazan hod od 11.24 do ponedjeljka, 30. srpnja u 1.27. Događaji koju se budu odvijali u ovo vrijeme neće ispasti onako kako ste planirali ili neće imati utjecaj na vašu budućnost. Prazan hod Mjeseca gledajte kao retrogradnog Merkura.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com