HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 30. SRPNJA Što koči vaš napredak i sreću?

Komunikacije o ljubavi ili novcu koje se odnose na prošlost još uvijek su aktivne, ali s velikim smetnjama koje uvijek prate takve rasprave. Možda bi bilo dobro da pristupimo na nešto drugačiji način ili drugim riječima kod ovih problema.

Ako još uvijek osjećate da nigdje ne pripadate i ne dobivate, niste sami jer ovih dana većina ljudi ima takav osjećaj.

Pet retrogradnih planeta nas vraća u prošlost da nam pomognu i  usmjere na probleme koji koče trenutno naš razvoj i sreću.

Mjesec provodi dan u znaku Riba, potičući našu sućut, suosjećanje i intuiciju. U večernjim satima će napraviti ugodan aspekt s Jupiterom što će nam omogućiti da vidimo širu sliku trenutnog stanja.

Izraz ljubav ima najviše smisla kada se poduzme nesto konkretno. Kako bismo se povezali, moramo zaboraviti vlastiti interes kad smo s drugima. Moguće je postići velike ljubavi kad su naše emocije odvojene od ega.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com