Razveselite kolekcionara u sebi: Više od 10 načina na koje možete pospremiti drage sitnice

Jeste li se ikad zapitali što znači imati jako puno stvari i kako biste se osjećali kad bi sve imalo svoje mjesto?

Malo je onih koji su “prirodno” talentirani za pohranu stvari, a mnogi čuvaju sitnice što njima imaju sentimentalnu vrijednost i koje „pričaju priču”. Upravo su te sitnice i kolekcije način da izrazimo vlastito „ja”, bilo da smo strastveni kolekcionari tko zna čega ili jednostavno osoba koja sva svoja sjećanja čuva u fizičkom obliku.

Sedam dizajnera od različitih je materijala osmislilo inovativne načine za pohranu stvari, a ono najbolje je što tako nastala kolekcija SAMMANHANG nije ovdje da bi sudila o vašoj ljubavi za sakupljanjem stvari, niti je tu kako bi skrenula pozornost s vaše kolekcije. Ona postoji samo zato da bi vaše drage sitnice stavila u prvi plan i tako slavila vaš kolekcionarski duh.

Od manjih posuda, kao što su kutijice za čuvanje sitnica, preko pladnjeva pa do većih komada namještaja za pohranu, kolekcija slavi kolekcionara u svakom od nas, prihvaćajući i izlažući predmete koji su nam dragi.

Ideja pokretanja ove kolekcije temelji se na suvremenim potrebama pohrane stvari, s čime se susreće većina ljudi. Iako prisutan trend da imamo što manje stvari kod kuće, a domove sve više uređujemo minimalistički, stvarnost je drukčija – mnogima je teško odvojiti se od stvari koje za njih imaju sentimentalnu vrijednost. Zapravo, većina ljudi uživa u prikupljanju, ali možda ne zna kako prikazati i organizirati svoje stvari. Dakle, ova IKEA kolekcija će u stvari pomoći da svoje omiljene predmete stavite u pripadajući, suvremeni kontekst.