HOROSKOP ZA SRIJEDU, 1. KOLOVOZA Pripazite na sebe i na druge

Srijeda nam donosi dramatičan pomak u tome kako se osjećamo. Odjednom se možemo zamisliti gdje smo izgubili zadnjih nekoliko dana i imat ćemo potrebu da nadoknadimo to vrijeme.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.41 do 12.54. nakon čega će Mjesec ući u upornog, aktivnog Ovna. On će nam donijeti to da ćemo obratiti pažnju na svoje osobne potrebe i želje.

Ipak, dan će biti obilježen težim aspektom između Marsa i Urana. Ovaj aspekt ćemo osjetiti i narednih dana tako da pažljivo pročitate smjernice. Mars (ljutnja, hrabrost, rat) kreće se unatrag prema početnim stupnjevima Vodenjaka (sloboda, pobuna, ekscentričnost, inovacija) i ovo je drugi put da su oni u težem aspektu. Zbog Marsa koji je retrogradan ovo je nastavak priče iz veljače 2017. kad je počeo ciklus. No najnovije poglavlje koje je započelo  sredinom svibnja, sada je kulminacija i zaključak ćemo imati sredinom rujna. Najviše će utjecati na osobe koje imaju planete ili kuteve na početnim stupnjevima fiksnih znakova Vodenjaka i Bika, dok će Škorpioni i Lavovi biti frustrirani.

Ova kulminacija može se odigrati na više načina. Ono na što trebamo pripaziti je agresivnost, ljutnja, incidenti, nesreće, blokade, potresi, vulkani… Sada će svatko osjetiti pritisak. Sjećate se vulkana na Havajima u svibnju 2018?  Tada je prvi put ove godine bio ovaj aspekt. U Hrvatskoj će ovo biti još jedan pakleno vrući dan.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com