HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 2. KOLOVOZA Još se osjeća aspekt Marsa i Urana

Uz Mjesec koji se nalazi u Ovnu,  bit ćemo skloni akciji jer nam on donosi hrabrost i smjelost. Budući Mjesec ulazi u zadnju četvrt ovo je dobro vrijeme da otpustimo sve što nam nije potrebnu u životu i pripremimo se za mlad Mjesec koji će biti 11. kolovoza, u subotu.

U kasnim večernjim satima Mjesec radi povoljnu konfiguraciju s Merkurom što je izvrsno vrijeme za dijeljenje emocija s bliskom osobom.

I dalje je na snazi teži aspekt Marsa i Urana od jučer! Fokus će nam biti na sebičnosti i nestrpljivosti. Trenutno možemo biti nagli i neoprezni, pa bi bilo dobro da pripazimo na sve fizičke aktivnosti  kao što su penjanje, padobranstvo, planinarenje. Ako niste sportski tip idealno je iskoristiti ovu napetu/nabijenu energiju za voditi ljubav ili otići na ples.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com