HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. KOLOVOZA Hedonizam, ali umjereno

Danas je idealan dan za roštilj, dobar restoran ili uživanje u prirodi. Zbog Mjeseca koji je i dalje u znaku Bika najbolje je da si ugodimo onime u čemu uživamo. Bik je zodijački znak koji je najpoznatiji po svom hedonizmu.

Napeti aspekt Mjeseca u Biku i Sunca u Lavu donosi nam u popodnevnim satima određenu količinu stresa jer su emocije u potrazi za mirom, stabilnošću, a opet u isto vrijeme željet ćemo se zabavljati i dramatizirati oko emocija. Bitno je da uravnotežimo tu energiju  tako da ne pretjerujemo s emocijama (ali ni s hranom i pićem).

Večer bi trebalo provesti mirno jer nije idealna  za uzbuđenje i druženje. Uživati u krugu obitelji ili bliskih prijatelja pomaže vam da uskladite mir i zadovoljstvo u sebi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com