HOROSKOP ZA NEDJELJU, 5. KOLOVOZA I danas samo umjereno

Uz Mjesec koji se sporo kreće kroz senzualnog Bika sad smo u prilici iskusiti život u potpunosti. Dan će biti spor i miran i nema potrebe da danas guramo neke nove projekte. Željet ćemo se više opuštati uz dobru hranu, seks, glazbu ili masažu jer naša osjetila traže uzbuđenje.

U večernjim satima Mjesec se usklađuje s Venerom i vrijeme je da otvorimo srca, podijelimo svoje emocije s obitelji i bliskim prijateljima.

Sunce i Jupiter u konfiguraciji donijet će nam pozitivan osjećaj, ali moramo biti svjesni da je ovo aspekt pretjerivanja.  Ekstremno samopouzdanje i optimizam nas mogu dovesti do velike sreće ili velikog gubitka i neugodnosti.

I danas samo umjereno.

Tijekom ove nedjelje nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com