”NA GRANICI” USKORO NA NOVOJ TV Počelo snimanje intrigantne domaće serije

Nakon serije ”Čiste ljubavi” produkcija Nove TV započela je s radom na novoj dramskoj seriji, novom jesenskom adutu najgledanije televizije u Hrvatskoj.

Radi se o jedinstvenoj dramskoj seriji s elementima humora ”Na granici” koju su osmislili autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina. Pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Stanislava Tomića, Ivana Miladinova i Danijela Kušana pala je prva klapa.

Uloge u novom jesenskom hit projektu Nove TV, između ostalih dobili su glumci Nina Erak, Nadia Cvitanović, Momčilo Otašević, Filip Juričić, Milan Štrljić, Amar Bukvić, Barbara Vicković, Mladen Vulić, Žarko Radić, Martina Stjepanović, Petra Kraljev, Barbara Nola, Asim Ugljen, Zlatan Zuhrić, Lucia Glavich Mandarić, Tijana Pečenčić i mnogi drugi vrhunski glumci.

Ova dramska serija upoznat će nas s mladom, tek diplomiranom ekonomisticom koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. U ulozi bake Zorke vidjet ćemo poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Ninu Erak, dok će njenu temperamentnu unuku Petru utjeloviti glumica Nadia Cvitanović. Petra postaje šefica pravog malog kartela, a samim tim i najpoželjnija udavača u mjestu. Sve obitelji uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem tog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega“, svojih „podređenih“, a ustvari prijatelja iz djetinjstva, koji je žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente.