HOROSKOP ZA SRIJEDU, 8. KOLOVOZA Nježni zaštitnici

U jutarnjim satima Mjesec će ući u nježnog i zaštitničkog znaka Raka. U naredna dva dana koliko će Mjesec boraviti u znaku Raka više ćemo se usredotočiti na naše osobne živote, voljene osobe  i potrebu za sigurnošću.

Prije podne teško ćemo se moći usredotočiti na ispunjavanje naših zadataka i može doći do poteškoća u izražavanju ili izravnom provođenju naše volje. Drugi nas jednostavno ne vide jasno  kao što bismo mi htjeli. Možemo se osjećati nepoželjnim i ograničenim.

Do večere stvari idu na bolje kad će se Merkur približiti Suncu  i pružiti nam jasnoću tamo gdje je nedavno nedostajala.

Nakon toga slijedi veliki vodeni trigon koji nastaje između Mjeseca, Jupitera i Neptuna. To će olakšati sve izazove ovog dana i pružiti nam izvrsno vrijeme za uživanje u ljubavi kasno u noći ili u najmanju ruku divne snove.

Tijekom ove srijede nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com