HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 9. KOLOVOZA Oprostite

Mjesec provodi još jedan dan u pažljivom i brižnom znaku Raka. Potreba za bliskošću i dalje je naglašena. Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 9. kolovoza u  13.32 do petka, 10. kolovoza u 6.17.

Ipak, danas će naglasak biti na težem aspektu između Venere i Saturna koji ukazuje da nešto ne fukcionira ili da bi barem trebalo poboljšati emotivne odnose. Sad ćemo  se osjećati manje hrabri i nećemo dobiti povratne informacije koje očekujemo.

Dobivanje onog što želimo danas može biti za nas izazov, vjerojatno zbog našeg negativnog stava i očekivanja. Teškoće u druženju i moguća odbijanja će jako utjecati na nas jer smo preosjetljivi. Trenutno  je bitno da se ne držimo negativnosti jer je moguće da se pojave pogreške i mi ćemo reagirati na način koji je neprikladan.

Večer je dobro vrijeme da ozbiljno porazgovaramo s partnerom jer nam to može donijeti razješnenje. Iskrenošću i spremnošću na kompromise možemo utjecati na tijek veze.

Oprostiti drugima i nadati se da će i drugi oprostiti nama je poruka dana.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com